Serveringspersonal
Har du ont om personal eller orolig att personalen inte dyker upp?
Med Staff by Five Moments behöver du inte hantera detta längre. Vi är specialiserade på köks och personal för hotell, restauranger, event, arenor, cateringföretag, kongresscenter och privata evenemang. Att anlita personal som underleverantörer hjälper dig att spara tid och pengar under dina högsäsonger. Flexibla och engagerade hovmästare, serveringspersonal och bartenders står till ert förfogande. Kontakta oss gärna så går vi igenom ert behov och anpassar bemanningen utefter det.
Vid beräkning av antalet servis att hyra rekommenderar vi att ha en servis för ca 25 gäster vid en sittande middag. För cocktailpartyn eller bröllop föreslår vi er att ha två servis och en assisterande för varje 50:e gäst. Behöver du ytterligare rådgivning om hur du ska planera personal planera ditt event?
Kontakta oss!
Serveringspersonal
Serveringspersonal, även känd som servitör, servitris eller servis, arbetar i anläggningar som serverar mat. De ansvarar för att ta emot beställningar, leverera mat och dryck och hantera betalningar.
À la carte servis
Restaurangbiträde
Bankettservis
Food runners
Hovmästare
Hovmästare
Floormanagers
Teamleaders